Koetshuis in het nieuws

Leuk om te weten, dat wij ook veel onderdelen hebben voor diverse oude artikelen. Zoals (olie) lampglas (denk aan de maat).

Indien wij het niet hebben kunnen wij het meestal bestellen.

Door een vurige wens om een eigen werkplaats te hebben zijn wij gestuit op het pakhuis in de Noorderbeekdwarsstraat 214.

Bij de verbouwing en aanbouw (tuinen) stuiten wij op een trog en in de muur een klos van een paardenring. Hieruit bleek dat het dus daadwerkelijk een stal is geweest en waarschijnlijk in de andere ruimte een koets heeft gestaan. Helaas zijn we er nog niet achter wat voor bedrijfje dit moet zijn geweest.

Door de vele kosten voor het verbouwen e.d. zijn we tot bezinning gekomen dat dit en gas, water, licht en verzekering etc. ergens van betaald moet worden.

Aangezien wij zelf wonen in een soortgelijke stijl als het koetshuis in huidige staat(een beetje kasteelachtig),was het voor ons een uitgemaakte zaak.

Bij een kasteel hoort een koetshuis en zo kwamen wij er toe, de stijl te handhaven zoals in ons Castello Helanso.

Dus is het koetshuis omgetoverd in cadeauwinkel, antiquiteiten, schilderijen etc. met sfeervolle stijlkamers.

In het koetshuis is het echt voor elk wat wils, want juist veel artikelen passen ook in moderne interieurs.

Het is een verscheidenheid van ingekochte artikelen van diverse stijlen en tijden en toch stoort het elkaar niet. Veel artikelen zijn ook speciaal ingekocht in kleine hoeveelheden, zodat u niet hoeft te vrezen dat het in vele huiskamers voorkomt.

Het blijft een apart assortiment!

Nieuwe commentaren

20.12 | 12:56

Ludwig Deutsch, The Chess Game.

...
20.01 | 08:46
Winkelconcert(en) heeft ontvangen 1
20.01 | 08:45
voorgevel heeft ontvangen 4
20.01 | 08:44
Koetshuis heeft ontvangen 11